Autorisationskurser

' . get_the_title() . '

Er du konsulent og vil du arbejde med de førende værktøjer indenfor Team, Salg, Motivation og Konflikt? Vi certificerer interne såvel som eksterne konsulenter til at bruge de værktøjer vi repræsenterer.

Få dybere indsigt i teorierne bag koncepterne og uddan dig til certificeret underviser.  Bliv autoriseret i Belbin, SDI, HANC og SalesPotential og styrk din undervisning med stærke værktøjer.

Din sælger har det i sig – succes!

' . get_the_title() . '

Står I og skal ansætte en ny sælger, men er i tvivl om hvorvidt vedkommende reelt kan sælge? Eller lever en eller flere af jeres sælgere ikke op til deres potentiale og jeres forventninger? Det vigtige er at kende til sælgernes skjulte barrierer.

Sælgerne oplever typisk en indre barriere som afholder dem fra at nå deres fulde potentiale. Med SalesPotential kan vi identificere disse barrierer og efterfølgende afhælpe dem.

TotalSDI hjælper dig med at forstå dine kollegaer

' . get_the_title() . '

Hverdagen bliver bare nemmere når man forstår sine kollegaer, men nogle kollegaer er nemmere at forstå end andre. Ville det ikke være fantastisk hvis ens kollegaer kom med en brugermanual? Med TotalSDI giver vi dig det tætteste du kommer på en let læselig “Brugermanual” til dine kollegaer.

Samarbejde i hverdagen

' . get_the_title() . '

Belbins Teamrolle koncept har i mere end 30 år vist sit værd når det handler om at få teams til at fungere i hverdagen. Kompetencer, bidrag og synergier bliver synliggjort på en let og anvendelig facon, der understøtter teamets daglige arbejde og mål.